player player team team market market

Absolute Card Collector

22 minut: Co nás čeká v roce 2024? Nový styl vysílání na YouTube!

10. 1. 2024 20:48

Je tu další ročník našeho sběratelského vysílání. V pořadí již šestý. Co nás v něm čeká? Asi nejdůležitější je fakt, že již nebudeme otevírat nové boxy na video. Dobrou zprávou pro přeprodávající je ale to, že jim zaplatíme za to, že nám pošlou karty z nových sérií. Dozvíte se také, co budeme tento rok místo boxů vysílat a že budeme více boxů rozdávat našim odběratelům. Šestá sezóna je tu opět v novém designu a se spoustou novinek, na které se moc těšíme. Jdeme na to!

VIDEO: ZDE

INFORMACE K BONUSOVÉM PROGRAM ZA NOVÉ SÉRIE: ZDE

SOUTĚŽ O BOXY NA LEDEN

Každý měsíc rozdáváme boxy našim odběratelům. Od tohoto roku ještě přitvrdíme! A hned první měsíc rozdáváme 2 boxy (Credentials 21/22 Hobby a Allure 21/22 Hobby). Za celý měsíc pak vybereme 2 výherce. Co udělat pro účast v soutěži? Musíte být odběratelem našeho YouTube, dát like na toto video a do komentáře napsat "Díky za soutěž".

A to je vše! Za každé video v měsíci získáte jeden hlas do losování, takže můžete soutěžit v každém videu a svoji šanci navýšit. Soutěžit můžete až do 10. dne následujícího měsíce.

Co je 22 minut?

Sběratelský pořad, kde zakladatel našeho webu Matěj Dubský sdílí své názory, poznatky a zkušenosti ze sběratelství a z vedení sběratelského projektu Absolute Card Collector.